Introductory Video

New FlashPLEASE CLICK ATLEAST 3 ADVERTISEMENTS

Blogger templates

02 September 2018 Current Affairs Quiz

1) 6th East Asia Summit – Economic Ministers meeting & 15th India-ASEAN Economic Ministers Meeting was held in which Country?
A) Kyrgyzstan
B) Nepal
C) Israel
D) Singapore
Answer:D
2) Which Bank appointed Chanda Kochhar as a director?
A) SBI
B) ICICI Bank
C) YES Bank
D) Andhra Bank
Answer:B
3) Defence Minister Nirmala Sitharaman met J&K Governor _______________.
A) Satya Pal Malik
B) Karan Singh
C) S.K.Sinha
D) Narinder Nath Vohra
Answer:A
4) Who is the first Indian poet to record poems at Library of Congress?
A) A. J. Thomas
B) A. K. Ramanujan
C) Abhay K
D) Agha Shahid Ali
Answer:C
5) Who took over as Chairman & MD of defense PSU HAL?
A) R Madhavan
B) T. Krishnan
C) JS Reddy
D) Nilima Srivastav
Answer:A
6) How many medals has India achieved in Asian Games 2018?
A) 60
B) 62
C) 63
D) 69
Answer:D
7) Jain Muni Tarun pass away. He was born in Which State?
A) Maharashtra
B) Madhya Pradesh
C) Andhra Pradesh
D) Bihar
Answer:B
8) Nehal Chudasama belongs to which city?
A) Pune
B) Nashik
C) Mumbai
D) Nagpur
Answer:C

No comments:

Post a Comment

Copyright © WWW.IBPS24.COM. All rights reserved. Template by ibps24