Get RRB GROUP D AND ALP STUDY METERIALS BOOKS PDF Click Here

26 March 2018 Current Affairs Quiz

1) Which country has become the 3rd largest electricity producer in the world?
(A) Bhutan
(B) Nepal
(C) India
(D) Sri Lanka
Answer: C
2) The National Conference on Down syndrome 2018 was organised in which city?
(A) Kolkata
(B) New Delhi
(C) Gujarat
(D) Chhattisgarh
Answer: B
3) Which state wins ‘Water Digest Award’ for best water conservation and irrigation facility?
(A) Chattisgarh
(B) Himachal Pradesh
(C) Arunachal Pradesh
(D) Bihar
Answer: A
4) Who won Asian Billiards Championship Title 2018?
(A) Pankaj Advani
(B) David Causier
(C) Mike Russell
(D) Rupesh Shah
Answer: A
5) Who has been appointed as India’s representative to the Executive Board of UNESCO?
(A) D.V Sekhar Sudarnath
(B) C.N Rajanath
(C) B.V Shri Ram
(D) J S Rajput
Answer: D
6) Which Country’s cricket captain stepped down from his position after a ball-tampering row?
(A) England
(B) South Africa
(C) Australia
(D) New Zealand
Answer: C
7) In which country the world’s biggest cruise-liner, Symphony of the Seas has begun its sail?
(A) France
(B) Germany
(C) Denmark
(D) Netherland
Answer: A
8) Which hockey team has won the 8th Hockey India Senior Men National Championship 2018?
(A) Petroleum Sports Promotion Board
(B) Hockey Kerala
(C) Railway Sports Promotion Board
(D) Hockey Punjab
Answer: D

No comments:

Post a Comment



New Flashclick below Banner for RRB GROUP D AND ALP 100+ FREE MOCK TESTS

job sarkari email updates


Copyright © Ibps24.com. All rights reserved. Template by ibps24