Get RRB GROUP D AND ALP STUDY METERIALS BOOKS PDF Click Here

20 March 2018 Current Affairs Quiz

1) 1st National workshop on POSHAN Abhiyan held in which place?
(A) Gujarat
(B) Uttar Pradesh
(C) Bihar
(D) New Delhi
Answer: D
2) Who has been named as the ambassador of ‘Educate Girls’?
(A) Deepika Padukone
(B) Katrina Kaif
(C) Sonam Kapoor
(D) Madhuri Dixit
Answer: B
3) Which day was observed as International Day of Happiness?
(A) 15 March
(B) 18 April
(C) 20 March
(D) 15 April
Answer: C
4) Yi Gang has been named the next governor of which bank?
(A) Central Bank of China
(B) Central Bank of Russia
(C) Nepal Rastra Bank
(D) None of the above
Answer: A
5) Kedarnath Singh who passed away was a ____?
(A) Politician
(B) Bollywood Director
(C) Hindi Poet
(D) Former Minister
Answer: C
6) The first phase of Indo-French joint naval exercise ‘Varuna 2018’ has started in which state?
(A) Maharashtra
(B) Kerala
(C) Tamil Nadu
(D) Goa
Answer: D
7) Which city is hosting the Informal World Trade Organisation (WTO) ministerial meeting?
(A) Mysuru
(B) New Delhi
(C) Lucknow
(D) Bhopal
Answer: B
8) Which bank opens Representative Office in Sharjah?
(A) Union Bank of India
(B) Bank of Baroda
(C) Axis Bank
(D) UCO Bank
Answer: C

No comments:

Post a Comment



New Flashclick below Banner for RRB GROUP D AND ALP 100+ FREE MOCK TESTS

job sarkari email updates


Copyright © Ibps24.com. All rights reserved. Template by ibps24