Get RRB GROUP D AND ALP STUDY METERIALS BOOKS PDF Click Here

PLEASE CLICK ON AT LEAST 2 ADS TO GROWTH OF MY WEBSITE EARNINGS

13 March 2018 Current Affairs Quiz

(1) Which bank reduces charges on non-maintenance of minimum balance ?
(A) State Bank of India
(B) RBL Bank
(C) Axis Bank
(D) Federal Bank
Answer: A
(2) Which country announces USD 100 Ml LoC for Mauritius?
(A) Australia
(B) India
(C) Pakistan
(D) Japan
Answer: B
(3) Who among the following has been sworn in as the President of Nepal?
(A)Yuba Raj Khatiwada
(B) Bidya Devi Bhandari
(C) Gopal Man Shrestha
(D) Janardan Sharma
Answer: B
(4) Who has been appointed as the new President of Chile?
(A) Sebastian Pinera
(B) Michelle Bachelet
(C) Carlos Ibanez del Campo
(D) Felipe Larrain Bascunan
Answer: A
(5) India’s factory production grew in January to _____.
(A) 7.5%
(B) 7.1%
(C) 7.4%
(D) 7%
Answer: A
(6) Where was World Ocean Summit 2018 held?
(A) Cuba
(B) Mexico
(C) Argentina
(D) Brazil
Answer: B
(7) Who is the new chief of PIB?
(A) Neelam Kapoor
(B) Rajiv Gupta
(C) Sitanshu Kar
(D) J.K. Parida
Answer: C
(8) Which country is the largest supplier of arms to India?
(A) Russia
(B) USA
(C) China
(D) Israel
Answer: A

No comments:

Post a Comment

Copyright © Ibps24.com. All rights reserved. Template by ibps24