Get RRB GROUP D AND ALP STUDY METERIALS BOOKS PDF Click Here

PLEASE CLICK ON AT LEAST 2 ADS TO GROWTH OF MY WEBSITE EARNINGS

11 March 2018 Current Affairs Quiz

(1) Who among the following has been given the additional charge of the Civil Aviation Ministry after the resignation of Ashok Gajapati Raju?
(A) Piyush Goyal
(B) Nitin Gadkari
(C) Ravi Shankar Prasad
(D) Suresh Prabhu
Answer: D
(2) Which among the given teams has won the 27th Sultan Azlan Shah Cup?
(A) Malaysia
(B) England
(C) Australia
(D) New Zealand
Answer: C
(3) Miles-18 first ever multi nation naval exercise is held in which sea area?
(A) Indian Ocean
(B) Andaman Sea
(C) Bay of Bengal
(D) None of the above
Answer: B
(4) Which Government document has been made mandatory for availing more than Rs. 50 cr loan?
(A) Aadhar
(B) Passport
(C) Voter Card
(D) Birth Certificate
Answer: B
(5) First Conference of International Solar Alliance is held at ——–.
(A) Nairobi
(B) Paris
(C) Kolkata
(D) New Delhi
Answer: D
(6) _______ and Israeli had launched the so-called “Juniper Cobra 2018″ military drill.
(A) Japan
(B) US
(C) Russia
(D) France
Answer: B
(7) Winter Paralympics 2018 is taking place at __________.
(A) Seoul
(B) Busan
(C) Pyeongchang
(D) Daegu
Answer: C
(8) President Ram Nath Kovind will be the chief guest at the celebration commemorating the 50th year of the independence of ________.
(A) Seychelles
(B) Mauritius
(C) Madagascar
(D) Nauru
Answer: B
(9) Which country has amended it’s constitution to remove the two term limit for the presidency?
(A) Pakistan
(B) US
(C) China
(D) Myanmar
Answer: C
(10) Parag Agrawal, an alumnus of IIT-Bombay has been appointed as the Chief Technology Officer of which company?
(A) Flipkart
(B) Adobe
(C) Paytm
(D) Twitter
Answer: D

No comments:

Post a Comment

Copyright © Ibps24.com. All rights reserved. Template by ibps24