Get RRB GROUP D AND ALP STUDY METERIALS BOOKS PDF Click Here
PLEASE CLICK ON ADVERTISE MENT FOR GROWTH OF THIS WEBSITE
GUest Posts Allowed In This Blog...

50₹/ 2days

Contact :-9182004949
Shalinilucky777@gmail.com

04 March 2018 Current Affairs Quiz

(1) Which of the following players made his maiden ISSF World Cup appearance a memorable one by winning the gold medal in the 10m air pistol?
(A) Heena Sindhu
(B) Shahzar Rizvi
(C) Jeetu Rai
(D) Vijay Kumar
Answer: B
(2) How many medals were won by Indian wrestlers at the Asian Wrestling Championship held at Kyrgyzstan?
(A) 8
(B) 9
(C) 15
(D) 11
Answer: A
(3) Which actor has won lifetime achievement award in UK recently?
(A) Amitabh Bachchan
(B) Dharmender
(C) Shatrughan Sinha
(D) Govinda
Answer: C
(4) How many pacts are signed between India and Vietnam?
(A) 2
(B) 3
(C) 4
(D) 5
Answer: B
(5) Which country won IBSF Snooker Team World Cup?
(A) Pakistan
(B) India
(C) Australia
(D) Japan
Answer: B
(6) Which country’s women participated in an all-female marathon, for the first time?
(A) Saudi Arabia
(B) Israel
(C) Bahrain
(D) Iran
Answer: A
(7) 99-year-old ______ broke the world record for the 100-104 age category in the 50m freestyle.
(A) Jaring Timmerman
(B) George Corones
(C) Mark Foster
(D) Diana Nyad
Answer: B
(8) Name the chairman of the junior national selection committee, who resigned recently?
(A) Jagmohan Dalmiya
(B) Venkatesh Prasad
(C) Raj Singh Dungarpur
(D) S K Nair, N Subba Rao
Answer: B

No comments:

Post a Comment

Copyright © Ibps24.com. All rights reserved. Template by ibps24